lørdag den 15. december 2012

Strawberry-Daiquiris Mazariner

Strawberry-Daiquiris Mazariner:
-kun for voksne

6 mazariner:
(Fra Sæsom for god Smag 'hindbærmazariner')

100g marcipan
100g rørsukker
1 vaniliestang
100g blødt smør
2 æg
50g hvedemel

Flæk vaniliestangen, skab vaniliekornene ud og skrab af på en lille bunke rørsukker, rør rundt i sukkerbunken til vaniliekornene er fordelt.
Riv marcipanen ned i en skål med rørsukker og vaniliekorn i, vend den revne marcipan rundt i sukkeret lidt after lidt.
Skær smørret ud i små stykker og rør i lidt ad gangen.
Tilsæt let piskede æg, et ad gangen. Skab kanten i skålen med dejskraber og rør massen ensartet.
Rør melet i.
Dejen fyldes i de 6 forme og bages ved 170grader i ca 25min. til de er let gyldne.
Køler af på rist.




Strawberry-Daiquiri creme:
(Fra 'The Hummingbird Bakery Kage Dage')

1dL hvid rom
30g sukker
150g jordbær
250g flormelis
80g blødt smør
1/2 tsk fintrevet skal fra en økologisk lime
6 flotte jordbær til pynt
glimmer


Hæld rom og sukker i en lille gryde og bring det i kog. Lad det koge halvt ind, tag gryden af varmen og lad det køle.
Skyl og nip jordbærene og skær dem i små stykker. Kom jordbærstykkerne i romblandingen og stil i køleskabet i min. 30-40min.
Rør flormelis, smør og limeskal sammen i en skål på lav hastighed indtil det er en grynet masse. Rør romblandingen (unden jordbærstykker) i. Pisk med høj hastighed i ca. 4min til cremen er luftig -rør evt. Kom evt. lidt af jordbærene i, bare OBS på at creme kan skille!
Kom cremen i en sprøjtepose med stor stjernetyl.

Påfør cremen ovenpå mazarinen, start midt på kagen og rør rundt i en cirkel.
Drys lidt glimmer på med en pensel.
Skyl, nip og skær de flotte topping jordbær med tynde snit og drej dem.

Pynt kagerne med de friske jordbær og server



Serveres evt. med en lækker cocktail Strawberry Daiquiri


Ingen kommentarer:

Send en kommentar