lørdag den 31. december 2011

Nytårsaften menu: laks, mørbrad og islagkage

Så blev det nytårsaften 2011 :)

Forretten betod af:
Lakseskiver rullet med hvidløgsflødeost på bund af sprød feldsalat og økologisk citron

Hovedretten betod af:
Grillstegt oksemørbrad med fyldte bagtekartofler (moset fyld blandet med cremefraiche, persille og ristet bacon drysset med revet ost), lyn stegte grøntsager (gulerødder, rød peberfrugt, sukker ærter, broccoli og forårsløg) vendt i soya og sød chilisauce og dertil en smagfuld brun sauce.

Desserten betod af:
Hjemmelavet islagekage, nedest mazarinbund, så jordbær-is, så marengsbund og så nougat/ristethasselnødde-is pyntet med lyschokolade stjerner :)

Lækker lækker menu :) og skønne gæster -en fantastisk aften!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar