tirsdag den 10. maj 2011

1årsfødselsdagskage ekstra 'how to do'

Kakaobunde bages, køles af på rist, deles i 3
Formen beklædes med film og bunden lægges i
Chokolademoussen kommes i sprøjtepose (eller frysepose med hul) og fyldes på bunden og næste kagebund kommes ovenpå


Blåbærmoussen kommes i sprøjtepose (eller frysepose med hul) og fyldes på.

Sidste lag kommes på og filmen lukkes omkring kagen og den stilles på køl et par timer, mens chokolade granachen ligeledes er på køl.

Den tages ud af køleskabet, løftes op ad formen og placeret på tallerken eller fad (læg et stykke bagepapir oven, som er klippet i et kryds -så kan det nemt fjernes, når du er færdig med at smørre granache eller smørcreme på og så bliver serveringsfadet i grattet til).

Når det passer kommes chokoladegranachen på. Start med at lægge en godt klat ovenpå, som der kan tages fra. brug en dejskaberspartel og smør siderne og dernæste toppen. Skab hele vejen rundt, så laget bliver jævnt. Stilles på køl, til granachen er blev hård.

Så er kagen klar til pynt efter egen fantasi :)

Her blev det med en lyserød beklædt top, funky letters, udstiks sommerfugle og stjerner samt bord forneden.


Den smagte dejligt :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar