fredag den 20. maj 2011

Konfirmations Cheerleader lagkage 'how to do'

Kakaobunde bages, køles af på rist, deles i 3
Formen beklædes med film og bunden lægges i.
Chokolademoussen kommes i sprøjtepose (eller frysepose med hul) og fyldes på bunden.
 Næste kagebund kommes ovenpå

Blåbærmoussen kommes i sprøjtepose (eller frysepose med hul) og fyldes på.

Hakket hvid chokolade drysses på (smager fantastisk, det er oz dejligt med lidt knas)

Sidste lag kommes på og filmen lukkes omkring kagen og den stilles på køl et par timer, mens chokolade granachen ligeledes er på køl.

Den tages ud af køleskabet, løftes op ad formen og placeret på tallerken eller fad (læg et stykke bagepapir oven, som er klippet i et kryds -så kan det nemt fjernes, når du er færdig med at smørre granache eller smørcreme på og så bliver serveringsfadet i grattet til).

Når det passer kommes chokoladegranachen på. Start med at lægge en godt klat ovenpå, som der kan tages fra. brug en dejskaberspartel og smør siderne og dernæste toppen.  
Skab hele vejen rundt, så laget bliver jævnt. Stilles på køl, til granachen er blev hård.

Så er kagen klar til pynt efter egen fantasi :)
Her skulle det jo være en 'Rockets' cheerleader kage, så den blev først betrukket med sort fondant -der gik en hel bøtte sort pastafarve til og godt jeg havde min rørmaskine lige til denne fondant!

Så kom der mønster på, det ser simpel ud, men det tog super lang tid!!

Så kom hendes navn og et stjerne, fordi Caroline er jo helt speciel :)

Da daaaaaaaaaa... :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar