mandag den 31. marts 2014

Pastinak suppe

Pastinaksuppe med pastinakchips

Siden jeg fik en lækker pastinak suppe i vinters på Café Engel i Århus sammen med min skønne veninde, der har jeg tænkt på selv at lave pastinak suppe...


600g pastinakker (skrællet og skåret i tern)
2porrer (fintsnittet)
10g smør
Pastinakker og porre steges i 5min (må ikke brunes)

Tilsæt 600mL hønsebouillion vand
Lad det simre til pastinakkerne er møre

Tilsæt
1dL piskefløde (kan undlades, så bliver suppen blot mindre cremet)
Og
Tilføj MASSER af friskkværnet peber og salt 
Tilføj evt. 1/2tsk Cayennepeber
 Lad suppen simrer i 5min

Blend suppen 

Server med friskkværnet peber og pastinak chips








Den blev serveret med sprøde pastinak chips, som jeg oz prøvede at lave
Den smagte dejligt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar