Opskrift på hjemmelavede pitabrød: (8-12 stk.)
1/2 pk. gær
3dL lunken vand
1 spsk olie
2 tsk. grovt salt
1 spsk. rørsukker
1dL grahamsmel
7dL hvedemel
Gæren røres ud i den lunkne vand,
olie, salt og sukker tilsættes,
Melet røres i lidt ad gangen,
Røres længe, til dejen er glat og smidig
Hæver tildækket i skålen i 1time.
Tænd ovnen på 250 grader
Del dejen i 8-12 stykker, rulles flade runde brød (diameter 12cm)
Hæves i 15min. på bageplade beklædt med bagepapir
Bag pitabrødene i 6-8 min midt i ovnen., brødene puffer op og bliver lysebrune.
Afkøler på bagerist.
Serveres med valgfrit fyld, her med blandet grønt, æg og rørt tun.
Hej Anne
SvarSletHar lige bagt dine pitabrød til aftensmad i dag :-) De var super gode! Bestemt ikke sidste gang de bliver lavet herhjemme :-)
Knus Lisa
Hej Lisa.
SvarSletHvor godt :) Synes oz de er gode og nemme :)
Du sku næste oz prøve at lave doughnuts, de er oz et hit :)
Klem
Det må jeg prøve en dag :-)
SvarSletRigtig fin side du har fået lavet - spændende at gå på "opdagelse" herinde ;-)
Hej, kan disse godt laves en dag før og ville smagen samt "friskheden" være det samme?
SvarSletJeg vil også gerne høre, om de ka bages dagen før. 😀
SvarSlet