mandag den 7. juli 2014

Hindbær fromage

Hindbær fromage:

300g frosne hindbær
4spsk sukker
1 vaniliestang
3blade husblas
200g flødeost neutral (ikke fedtfattig)
½L piskefløde


Hindbær fromage:
Husblassen kommes i iskoldt vand i ca. 15 min.
Hindbærene koges i en gryde med sukker og skrabt vaniliestang og de tomme stænger. De bringes i kog 2-3 min. Tager gryden af varmen og kom de bløde husblas plader i ét ad gangen -sørg for at de er helt opløst inden det næste kommes i. Lad hindbærsylt'en køle i en bøtte i køleskabet.
Kom den afkølede hindbær sylt og flødeost i en skål og pisk til det er let  skummende. Pisk piskefløden til flødeskum og vend den sammen med hindbærblandingen.
Fromagen kommer på den afkølede bund og fordeles, så den er så glat som muligt (husk at skabe evt. rester af på siden) og stil på køl min. 4 timer eller til dagen efter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar