lørdag den 1. oktober 2011

Bryllupskagen

Der var mange forberedelser inden den store dag,
Jeg ville gerne at vi skulle sætte et personligt præg på vores brylupsfest;
Så vi lavede selv; menukort (designede selv, men bestilte dem), gæstebeskrivelses hæfter, bordkort æsker med indhold og vers samt bordpynt (mørke grene og hvide fresiaer)... 
samt pyntede kransekage (som vi svigermor havde bagt), brownies og hindbær coulis til dessert OG selvfølgelig bryllupskage:

Tema: efterår, mørke grene og hvide fresiaer


Her er kagen så :)


Kakaobunde, blåbærmousse med hakket hvid chokolade, hindbærmousse med hakket mørk chokolade, smurt op med chokolade ganache,
bekædt med hvid fondant og pyntet med mørke grene lavet af fondant og friske hvide fresiaer.

Bryllupskagen fik mange kommentarer om at den var blev flot og smagte fantastisk,
vi nød den med vores gæster på en solskinsfyldt terassen
-en helt fantastisk og uforglemmelig dag :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar