1. forsøg med en Kage med stor sløjfe - Fondant Loop Bow
Du skærer strimler i fondant i ønsket størrelse,
limer ender sammen, trykker fondantenderne sammen,
skærer enden i en spids.
Stiller den op og former buen,
stiller den til at tørrer.
Jeg valgte at pynte buerne med pink glimmer
("malede" fondanten med klar alkohol med en pensel,
dryssede glimmer på med tør pensel)
Samling af stor sløjfe:
Kom farvematchende smørcreme på midten
Læg de enkelte buer på i første niveau
-vær opmærsom på symmetrien ud fra båndet
(jeg lagde tre buer mellem hver bånd)
Kom mere smørcreme på og stik næste niveau buer på
Kom en sidste klat smørcreme på og placer buer i tredje niveau
og en enkelt i fjerde niveau lodret :)
Da daaaaaaa....
Kakaobunde med frisk hindbær mousse, Daim/Karamel Mousse,
smurt op med kakao smørcreme,
pyntet med hvid fondant
og lillapink fondant bånd og stor sløjfe med glimmer
Ingen kommentarer:
Send en kommentar