Lyse bunde med blåbærmousse med hakket hvid chokolade og hvidchokolademousse med friske blåbær -mums den smagte så lækkert!
Skålen beklædes med film og så kommer lagkagebund i og trykkes godt ud til kanten, herefter blåbærmousse og hakket hvid chokolade i, så lagkagebund, så hvid chokolademousse og friske blåbær og afslutningsvis en bund. Filmen foldes rundt om bunden og så skal kagen på køl mindst et par timer.
Kagen vendes på hovedet og placeres på evt. kage-pap og tallerken (ellers selve serverings fadet, hvis du har plads til det hele i dit køleskab) og skålen trækkes af og filmen fjernes
Smørcreme påføres kagen -jeg kommer altid smørcreme i en frysepose og klipper et lille hul i hjørnet, så smørcreme kan "sprøjtes" på, så er den let at styre, man undgår at evt. kagekrummer kommer ud i smørcremen og så er det hurtigst.
Ved brud af en spatel eller lign. smøres smørcremen jævnt ud over kagen og kagen kommer på køl indtil smørcremen er blevet fast/ hård.
Kagen betrækkes med fondant
Der laves et lille hul i toppen med en lillle rund udstikker
Elsadukken kommer ned i hullet (jeg valgte at pakke hendes ben ind i film)
Hofte beklædes med fondant ned til kagen, så selve kagehullet også lukkes
Så skal der pyntes med fondant - nederdel og fine is-krystaller med glimmer
Da daaaaa.... smukke Elsa
Min søde smukke datter fik Anna i gave og en tom æske med Elsa -hun skulle lede efter Elsa og en leedetråd var at hun var et sted, hvor det var meget koldt og så fandt hun sin smukke Elsa kage dukke og hvor blev hun glad!!
Kære Anne,
SvarSletJeg skal (som dig) bage en Elsa (og en Anna) kage til min datters 7-års fødselsdag på søndag.. Nogle "pointers", du kunne give? :-)
Mh
Helle
Hej Helle
SvarSletTak for din besked, det er en spændende kage -OBS at du vælge en skål der er dyb nok så Elsa's lange ben kan være der, ellers så lav kagen først skal skålen "fores" med lagkagebund, så mousse i og en bund, så mousse og så slut af med en bund -det er den bedste måde så kjolen bliver kompakt. Når du har smurt den op og beklædt kagen/kjolen så lav et hul med en smal rund udstikker i toppen, hvor du vil have dukken i og så stik forsigtigt Elsadukken i. Så kan du lave fondant og beklæde dukken på hoften og ned over kjolen, så kagehullet er dækket.
Er der noget der driller med fondanten, så kan du evt dække med fondant snefnug 😊
Håber det var a la de du spurgte efter
Hilsen Anne
Hej Anne ;) jeg er jo helt forelsket i denne kage. Wau du dygtig ! Ville jo SÅ gerne kunne lave denne til min datter som fylder 3 imorgen.. Men jeg er ikk vildt go. Men vil da prøve. Det ikk sådan så du har opskrift på de forskellige ting - bund, mousse, smørcreme ? Eller er det bare noget du lige ryster ud af ærmet ? ☺️ Så dygtig du er ! På forhånd tak - mvh Camilla
SvarSletHej Anna, jeg er helt forelsket for denne kage. Er det muligt jeg kan 'bestille' kagen fra dig for min datters fødselsdag i slutning af september? :)
SvarSletHej Anne
SletJeg kan se dit opslag er ret gammelt, men prøver dog lykken. Er det muligt at bestille kagen hos dig, hvis du altså bor i Kbh?
Du kan skrive tilbage på imanmalouhasan@gmail.com
Hej
SvarSletTak for din henvendelse, jeg bager ikke kager til salg. Opslag et til inspiration til selv at bage
Mange hilsner Anne