Chokolade Cookies fra Humming Bird Bakery
Opskrift: 12 stk.
(min udgave med få ændringer)
50g smør
425g mørk chokolade
2æg
170g rørsukker
1tsk vaniliesukker
85g hvedemel
1/2 tsk fint salt
1/2 tsk bagepulver
Smør og halvdelen af chokolade smeltes over vandbad
Pisk æg, sukker og vaniliesukker med en flad pisker og hæld derefter chokoladeblandingen i.
Si mel, salt og bagepulver i blandingen af 3 omgange. Kom den resterende grovthakkede chokolade i cookie dejen.
Kom 6 klatter dej på hver af de to bagepapirsbeklædte bageplader (husk god afstand mellem klatterne)
Bages ved 170 grader i 10-15min - de er færdige, når overfladen begynder at revne og skinne.
Lad chokoladecookies køle lidt af på pladen før de flyttes til en bagerst og køler helt af.
Nyd en chokoladecookie, der har et lækkert blødt indre og intens chokoladesmag.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar