Opskift fra min skønne veninde Anja
250g kantareller eller svampemix, hvor de indgå
250g brune champignon
2-3fed hvidløg
2 spsk. smør eller olie
1løg
2pk. hvidløgsflødeost -den runde fra fx Buko
1pk bacontern
1/4L piskefløde
1/4L mælk
Lidt brun kulør
Salt og friskkværnet peber
Chili
Rens og fin hak svampene. Kom den på en varm og tør pande, når de er "piftet" tages de af varmen og væden hældes fra. Kom 1spsk. smør på panden, steg svampe med friskpresset hvidløg i 2min.
Varm 1spsk. smør i en gryde og varm de finthakkede løg heri. Kom svampene heri.
Rengør pande og steg bacon på panden, når de er sprøde kommes ti l afdrupning på køkkenrulle.
Kom hvidløgsostene i gryden ved middelvarme med svampe og løg og rør det ud. Tilsæt fløde og mælk. Kværn salt og masser af peber i suppen. Kom det sprøde og tørre bacon i suppen.
Skru op for varmen, så suppen kommer op at koge, tilsæt lidt kulør, så suppen bliver fin lysebrun.
Smag til og server
Chili drysses over efter smag og behag -serves gerne med sprøde grovflutes til.
Nyd en lækker, smagfuld og fyldig suppe :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar